Καλέστε μας: 26511-11844 - Mail info@diafimistikistamos.gr

Σχετικά.

Λίγα λόγια για εμάς

Ποιοι είμαστε?

Η Διαφημιστική εταιρεία ΣΤΑΜΟΣ ιδρύθυκε το 2009 με έδρα τα Ιωάννινα.
Δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, προώθηση και προβολή προϊόντων και υπηρεσιών καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη για διαβίβαση ιδεών και μηνυμάτων αλλά και κάθε απαίτηση που αφορά τη διαφημιστική σας προβολή.
Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία πέντε ετών, από το 2014 η εταιρεία μας μετακόμισε σε νέο χώρο αναβαθμίζοντας το εύρος των υπηρεσιών της. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι πρόθυμο να σας ξεναγήσει στον κόσμο της διαφήμισης.

Διαφήμιση είναι η διαδικασία γνωστοποίησης και επηρεασμού του καταναλωτικού κοινού για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία.
Το εκτενέστατο πεδίο των γραφιστικών εφαρμογών μας δίνει την δυνατότητα να υλοποιήσουμε μια ολοκληρωμένη διαφημιστική προβολή, η οποία θα μεταδίδει μηνύματα κατανοητά από το ευρύ κοινό, με αποτέλεσμα η επιχείρηση σας να αυξήσει τα κέρδη της.

Στόχος της διαφήμισης είναι να προσελκύσει νέους πελάτες και να διατηρήσει τους παλιούς. Αυτό απαιτεί σωστό σχεδιασμό, γνώση και μεθοδικότητα για να επιτευχθεί. Η Διαφημιστική Εταιρεία ΣΤΑΜΟΣ σας βοηθά να διαφημιστείτε έξυπνα και σωστά διαλέγοντας από μεγάλο πλήθος επιλογών, μέσω σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, εκτύπωση έντυπου υλικού, αποτύπωσης στάμπας σε επαγγελματική ένδυση, διαδικτυακής προβολής καθώς και συμβουλευτική βοήθεια για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.

Υπηρεσίες

  • Εταιρική Ταυτότητα
  • Έντυπη & Ψηφιακή Εκτύπωση
  • Επαγγελματική ένδυση
  • Διαφημιστικό δώρο

Η Πολιτική μας

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η προβολή και η ανάδειξη της επιχείρησής σας βασίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην οπτική επικοινωνία. Το καθοριστικό εργαλείο για την ανάπτυξη αυτής είναι ο γραφιστικός σχεδιασμός.

Η δημιουργική ικανότητα του γραφιστικού σχεδιασμού, που αφορά σε ένα ευρύ φάσμα διαφημιστικών εφαρμογών, επηρεάζει καταλυτικά το καταναλωτικό κοινό και σας βοηθά να διατηρηθείτε στην επιφάνεια της αναγνωρισιμότητας.

Η εταιρεία μας σας παρέχει γραφιστικές υπηρεσίες, υψηλού σχεδιασμού και αισθητικής, αποκτημένες από καταρτισμένες γνώσεις, εμπειρία ετών αλλά και συνεχή παρακολούθηση της παγκόσμιας γραφιστικής τέχνης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μετά τη δημιουργία του γραφιστικού σχεδίου σας, ένα ακόμη μέσο είναι απαραίτητο για να το υλοποιήσει και αυτό λέγεται τυπογραφία.

Η τυπογραφία είναι η τέχνη της απόδοσης και αποτύπωσης λόγου, πληροφοριών, εικόνων ή σχεδίων σε χαρτί, ύφασμα, πλαστικό και άλλα υλικά, με τη βοήθεια τεχνικών μέσων σε μαζική αλλά και περιορισμένη κλίμακα.

Η Διαφημιστική STAMOS υλοποιεί τις ανάγκες σας σε offset ή ψηφιακή εκτύπωση κάθε είδους έντυπου υλικού, αλλά και αποτύπωσης στάμπας σε ποικιλία ενδυμάτων.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μιας διαφημιστικής προβολής απαιτείται μια επιτυχημένη προώθηση του προϊόντος.

Ανάλογα με το αντικείμενο της κάθε διαφήμισης που προβάλλεται, είναι απαραίτητη η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (επάγγελμα, ηλικία, περιοχή) των προσώπων που θα επιλεχθούν να λάβουν το διαφημιστικό υλικό.

Αναλαμβάνουμε την άμεση και στοχευμένη προώθηση του διαφημιστικού σας υλικού μέσω της διανομής και των υπηρεσιών social media.

Μας εμπιστεύθηκαν

1_dimos
2_adriatic
3_acp
4_lakmos
5_kanakis
Back to Top